Eigen toernooi - Nieuws! - DSV Dazzling

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

EERSTE TOERNOOI MAG WEER!

Gepubliceerd door in Eigen toernooi ·
Wij zijn erg verheugd dat ons eigen danstoernooi op 6 februari a.s. door kan gaan! I.v.m. de huidge Corona maatregelen, zal dit wel in aangepaste vorm zijn. Onderstaand alle informatie over deze dag op een rij:

- De leden van Improve, Sharp en Focus dienen om 08.30 uur aanwezig te zijn in de Kei. Ouders graag niet mee naar binnen lopen! De leden worden opgevangen door de trainsters bij de ingang. Rond 11.45 uur kunnen deze leden weer opgehaald worden. Ook hier willen we aan ouders vragen om buiten te wachten op hun kind.
- De leden van Power, Excited, Motion en No Limits worden om 12.00 uur verwacht aanwezig te zijn in de Kei. Iedereen vanaf 13 jaar dient een geldig Corona toegangsbewijs te kunnen laten zien en een mondkapje te dragen tijdens het verplaatsen in het gebouw. We verwachten dat de middag rond 15.15 uur afgelopen is, waarna de leden naar huis kunnen gaan. Ook hier, ouders graag buiten blijven wachten!

- Neem mee: haarborstel, haar elastiekjes (en eventueel haardonut), schuifspeldjes, haarlak, danspanty, dansschoentjes, voldoende drinken en eten. Doe je spullen in je Dazzling sporttas en draag je Dazzling trainingsjas, t-shirt en trainingsbroek. Draag je trainingsjas of t-shirt over je danskleding indien je iets wil eten of drinken. Ga op je dansschoentjes niet naar buiten!
-Indien je al omgekleed en opgewarmd bent, neem dan plaats op 1 van de zitplaatsen in de zaal of in het café. Het is niet de bedoeling dat onze leden rond blijven hangen in de kleedkamers of gangen.
- Helaas is er geen plaats voor publiek wat betekent dat ouders niet kunnen komen kijken.
-Er zal tevens geen prijsuitreiking zijn.

Hou je aan de Corona maatregelen dus: hou zoveel mogelijk 1,5 meter afstand, was regelmatig je handen, hoest/nies in je elleboog, draag een mondkapje (vanaf 13 jaar) en bij klachten blijf thuis! Mocht je ziek zijn op de dag van het toernooi, meldt je dan af bij je train(st)er.

De horeca is weer open, dus het is mogelijk om in het café op eigen kosten wat te drinken of eten te bestellen.

Wij gaan er een gezellige en sportieve dag van maken! Indien jullie nog vragen hebben, dan horen wij dat graag!


Eigen Toernooi

Gepubliceerd door in Eigen toernooi ·
A.s. Zondag 19-3 organiseerd DSV Dazzling haar jaarlijkste danstoernooi in de Kei.
Wil je weten hoe laat we moeten dansen? Neem dan een kijkje bij vertrektijden!

Tot zondag!


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu