Proefles/Aanmelden - DSV Dazzling

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Proefles/Aanmelden

Informatie
Aanmelden                  
Gedurende het gehele jaar kunnen nieuwe leden zich aanmelden. Het is mogelijk om bij de groepen te komen kijken. Begin april wordt de samenstelling van de groepen vastgesteld en wordt er bekeken in welke groep er eventueel nog ruimte is. Vanaf het begin van het seizoen mag er elke training mee getraind worden. Vervolgens hebben we een proeftijd van ± 1 á 2 maanden. In die tijd kun je beslissen of dit een passende sport voor je is en kunnen wij bekijken of je geschikt bent.
Voor Just4Fun is er geen proefperiode.
Tussentijdse instroming is enkel mogelijk bij Sharp, Focus en de recreanten groepen.

Info aanvragen kan via: dsvdazzling@live.nl

Indien leden willen stoppen, moet dit vóór 1 april bekend zijn (einde seizoen). Wanneer iemand tussentijds stopt of het te laat doorgeeft, kunnen wij helaas de contributie niet terugstorten in verband met de gemaakte kleding/schoenkosten!
Indien je stopt, graag trainingspak, shirt en schoeisel inleveren bij Monique van Limpt. Daarna zal de contributie worden stopgezet.
Inschrijven
Download hier het inschrijfformulier en stuur deze meteen oline door via onderstaande optie.
Dowload hier het sepa formulier.

Krijgt u binnen 2 weken geen reactie van ons, stuur dan a.u.b. een mail naar dsvdazzling@live.nl.


Proeftraining             
Bij enkele groepen is het moeglijk het gehele jaar in te stromen. Bij alle groepen is het mogelijk om te komen kijken, dit willen we van te voren wel graag weten. Neem daarover contact op met het secretariaat.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende workshops en trainingen waar je aan deel kan nemen. Deze worden tijdig via de site en facebook bekend gemaakt. 
De groepen hebben ook elk jaar een vriendje en vriendinnetjes training waar iedereen aan mee kan doen. Deze data's zullen tijdig bekend worden gemaakt.'
Hierbij is iedereen welkom, lid en geen lid, en kun je kennis maken met het dansen.
 
Contact: dsvdazzling@live.nl
Den Drink 17
5541 AW Reusel
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu